BLOG

Achter je grootste angst gaat je diepste verlangen schuil

schrijven boek afstand

Twee jaar geleden werd ik diep geraakt door cliënten die niet goed in hun vel zaten, een bezoek brachten aan de huisarts en binnen slechts één gesprek buiten stonden met een antidepressiva recept.

Op de één of andere manier stuitte me dit zo tegen mijn borst omdat ik er vanuit ga dat ziekten, depressiviteit of een burn-out je de mogelijkheden geven om weer in contact te komen met je verlangens en je bezieling. Ik voelde een enorme behoefte om dit verhaal de wereld in te brengen en voor ik het zelf in de gaten had, zat ik op een geweldig indrukwekkende schrijfweek in Frankrijk bij bestsellerschrijvers Geert Kimpen en Christine Pannebakker.

Door de coaching en adviezen van Geert is het geen boek over antidepressiva geworden. Uiteindelijk ben ik begonnen met het schrijven van mijn roman ‘Wild Hart’. Een intrigerend verhaal over het bruisende leven van Barbara. Barbara belandt op 38-jarige leeftijd in een midlifecrisis. Haar omgeving verlangt van haar dat ze aan de antidepressiva gaat, maar Barbara beseft diep van binnen dat in deze

heftige crisis een boodschap besloten ligt. Door de strijd aan te gaan met haar pijn en depressiviteit, het verlies van dierbaren, haar angsten, emoties, gevoelens van minderwaardigheid vanuit het onbewuste te doorgronden, komt ze er achter dat er in al deze gebeurtenissen een boodschap ligt. De boodschap die in deze roman besloten ligt ga ik jullie natuurlijk niet verklappen. Het mysterie zal gaandeweg het lezen worden onthuld.

 ‘Wild Hart’ is een roman vol passie en liefde en vertelt over het leven en de dood, de zoektocht naar erkenning, relaties, verslavingen en het spanningsveld tussen het ego en de ziel.

 Ik ben een enorme uitdaging aangegaan, heb geworsteld en tegelijkertijd genoten van het schrijven. We zijn hard bezig om er een spannende roman van te maken. Wanneer je interesse hebt, en nu al op een lijst gezet wilt worden om een exemplaar te kopen, klik dan op deze link om je op te geven. Ik laat je dan zo spoedig mogelijk weten wanneer ‘Wild Hart’ uitkomt.

Comments (0)

Post a Comment

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring