Coaching

Je leeft, je werkt, je maakt deel uit van je familie-, vrienden- en werkkring en toch voel je dat er iets ontbreekt. Je voelt je noch gelukkig noch ongelukkig. Je wordt overmand door een dof gevoel, waardoor je niet met volle overgave van het leven kunt genieten.

Word wakker! Word je bewust van wat er allemaal in je leeft en maak een keuze om te leven in plaats van te over-leven. Word meester van je eigen realiteit.  Je kiest voor een pad waarop niet het doel, maar juist elke stap de moeite waard is op weg naar kennis en zingeving.

Voel je de behoefte om te groeien en meer over je zelf te weten te komen over de volgende items?

 • Ervaar je spanningen tussen jou en andere familieleden en begrijp je niet waar deze over gaan?
 • Heb je last van een burn-out, midlifecrisis of gevoelens van depressiviteit?
 • Vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen?
 • Weet je niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden?
 • Weet je niet hoe je verder wilt in je loopbaan?
 • Begrijp je niet waarom je je doelen niet behaalt en wil je dit verder onderzoeken?
 • Voel je je geblokkeerd, maar weet je niet hoe dit komt?

Als deze gedachten je aanspreken, kunnen we samen gaan onderzoeken wat jou beweegt. We staan stil bij de werkelijkheid, bij dat wat er in het hier-en-nu leeft. Word je bewust van je patronen, overtuigingen en je eigen scheppende kracht. Mijn manier van werken is afgestemd op jouw persoonlijkheid. We maken daarbij gebruik van elkaars kennis, ervaring en intuïtie op een zo open, direct en spontaan mogelijke wijze. Vanuit dat wat zich aandient in ons contact. Ik heb een speelse en enthousiaste manier van werken. Aan de hand van gesprekken, familieconstellaties, geleide meditaties komen persoonlijke emoties en krachten naar boven.

Mijn manier van werken is snel en gericht. Allereerst starten we met een familieopstelling om te kijken of je plek in je familie of eventuele andere patronen en lasten die je hebt meegekregen vanuit je systeem, je in de weg zitten. Na de opstelling kunnen we wellicht nog eens afspreken en werken we aan het fine tunen van jouw verlangens en de actie die je daarop kunt nemen. Heel concreet met de diepgaande methodiek die je bewust maakt waar je normaliter met je ratio niet bij komt.

Reacties van cliënten:

 1. Intensief en tot de kern, veel opgeleverd voor mijzelf en mijn klanten. Win, win, win.
 2. Inzicht, Inzicht, heel veel Inzicht.
 3. Je ervaart waar de crux zit en gaat met concrete handvatten naar buiten.
 4. Helend en effectief in een verbazing korte tijd.
 5. Ik werd met zoveel respect, liefde en vertrouwen begeleid. Een veilig gevoel.
 6. Een helende herinnering aan mijn eigen authenticiteit, aan wie ik in wezen ben.
 7. Van groot belang in mijn verdere ontwikkeling als rechtstreekse deelnemer van deze maatschappij, als moeder, als toekomstige partner, als lover of life.
 8. De puzzel is compleet
 9. Man, wat was dit mooi. De opstelling heeft een diepe indruk op mij gemaakt.
 10. Een verbluffend en verhelderend resultaat

REACTIE DEELNEMER

“Een simpel bedankje vind ik eigenlijk niet goed genoeg voor wat je de afgelopen maanden voor mij hebt gedaan.” – Warsha (lees meer)

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring