BLOG

Durf jij je verhaal vanuit je hart te vertellen

monique-bij-she-speaks

Januari is een weer zeer enerverende maand geweest. Het congres She Speaks waarbij tien ontzettend leuke vrouwen hun verhaal vanuit hun eigen hart vertelden, heeft diepe indruk op mijn gemaakt. Wat zijn al deze vrouwen sterk geweest door hun eigen pad te kiezen en alle obstakels  te trotseren die ze daar in tegen kwamen. We voelde ons op deze dag allemaal verbonden met elkaar.  Zichtbaar werd dat kwetsbaarheid een mooie kwaliteit is om dichter bij elkaar te komen in onze relaties. Voor mij zelf was het reuze spannend en ook bijzonder leerzaam om op het podium over mijn eigen leven te spreken. Weer een angst overwonnen!

De lezing en workshops met Livia Frischer waren stuk voor stuk pareltjes. Zij weet als geen ander de spirits in de materie tot leven te brengen. De reacties waren overweldigend en als ik deze reacties krijg, weet ik waar ik het  allemaal weer voor doe. Mensen te begeleiden om ze een stukje dichter bij zichzelf te brengen door bewustzijn te brengen in de patronen die wij allemaal in ons meedragen.

Ik kijk enorm uit naar de workshops in Zweden in april en het vervolg in mei. Er zijn nog plaatsen vrij. Je bent van harte welkom. Voor die tijd staan er nog twee workshops familieopstellingen op de agenda, waar je niet alleen je familie op kunt stellen, maar ook je werk, je relatie, de symboliek rond je ziekte, je verlangen of met welk thema je nu op dit moment bent.

Ik wens je nu, ondanks dat de weergoden ons niet helemaal goed gezind zijn, een hartverwarmende februarimaand.

Comments (0)

Post a Comment

Copyright 2016 - GOmotions | Privacy Statement