E-book de magische overgang

VOOR VROUWEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EIGENLIEFDE EN INNERLIJKE VRIJHEID

Een aantal jaren geleden ben ik in mijn eentje door ‘De Magische Overgang’ gegaan. Het was een uiterst eenzame weg om te bereizen. Ik wist niet wat er met mij aan de hand was en dus ook niet waar ik hulp moest zoeken. Uiteindelijk heb ik door veel opleidingen en trainingen mijZelf weer hervonden.

Ik gun iedere vrouw een gids die haar door deze mysterieuze periode en de ‘dark night of the soul’ kan leiden. Ik geloof namelijk dat iedere vrouw de kracht heeft om de weg van het hoofd naar het hart te gaan.

Het lijkt mij fantastisch dat er zoveel mogelijk vrouwen zich innerlijk bevrijden en zonder angst en vanuit liefde meer hun authentieke Zelf mogen leven en van daaruit meer durven te creëren en te manifesteren.

Dit proces gaat niet zonder slag of stoot. Als je werkelijk diep van binnen durft te luisteren en je hoogste en grootste versie van je ziel wil verrijzen, dan kost dat tijd, inspanning en toewijding.

Ik denk dat het de tijd is dat wij vrouwen elkaar veel meer kunnen ondersteunen en we samen een grotere bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij, de wereld en de aarde. Hoe mooi zou dat zijn? Durf jij door de vuren te gaan op weg naar licht, liefde en innerlijke wijsheid?

Ik hoop dat mijn e-book ‘De Magische Overgang’ je kunt helpen meer bewustzijn te krijgen en je helpt een ware priesteres te worden.

Ik wens je heel veel leesplezier.

Warme groetjes,

Monique

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring