Individuele opstellingen

Ben je momenteel aan het worstelen in je leven en wil je een grote stap zetten richting de toekomst?

Maak dan een keuze voor een individuele sessie familie- of organisatieopstelling.

 • Ervaar je spanningen tussen jou en andere familieleden en begrijp je niet waar deze over gaan?
 • Heb je last van een burn-out, midlifecrisis of gevoelens van depressiviteit?
 • Vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen?
 • Weet je niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden?
 • Weet je niet hoe je verder wilt in je loopbaan?
 • Begrijp je niet waarom je je doelen niet behaalt en wil je onderzoeken welke hulpbronnen je nodig hebt om ze wel te behalen?
 • Voel je je niet gelukkig, leeg, verlaten of heb je een gevoel van gemis en begrijp je niet waar het over gaat?
 • Zijn er patronen die je steeds weer tegenkomt?
 • Zijn er thema’s waar je niet los van komt?
 • Voel je je geblokkeerd en vraag je je af hoe dat komt?
 • Sta je voor een groot dilemma binnen je relatie of loopbaan en weet je niet welke keuze je moet maken?

Vaak ligt de oorzaak in patronen die binnen je familie zijn ontstaan. Deze patronen kunnen je dusdanig blokkeren, dat je levenskracht niet meer volledig stroomt. In families zit vaak veel pijn. Bijvoorbeeld het overlijden van een jong kind, scheidingen, ziekten, gehandicapte kinderen, oorlogsslachtoffers en andere lasten vanuit vorige generaties. Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat je bepaald gedrag gaat vertonen waar jij zelf niet bewust van bent en je daardoor niet meer ziet dat jij zelf een keuze kunt maken om in vrijheid je eigen leven vorm te geven. Vaak kan een opstelling je ondersteunen en je meer inzicht geven en je weer richten naar je eigen verlangens.

collage schoenen 2Hoe werkt het? Tijdens een opstelling werk ik met foto’s van schoenen. Je kiest schoenen uit die passend zijn voor de verschillende familieleden en legt deze intuïtief in de ruimte. Ik ga op de plek en in de rol van de verschillende familieleden en/of andere elementen staan die we opstellen. Ik geef je informatie over de relatie ten opzichte van jou en de onderliggende onbewuste gevoelens en gedachten van het systeem. Ik voel dan bijvoorbeeld dat je moeder heel erg op je leunt en dat jij daardoor beperkt wordt in je vrijheid. Als kind kan je op onbewust niveau loyaal zijn aan de liefde voor je vader en/of moeder en heb je op volwassen leeftijd het besef niet meer dat je een eigen keuze hebt om zelf uit dit patroon te stappen. Op grond van deze informatie kan de orde zich herstellen, kan diegene die is buitengesloten weer worden erkend of kan de balans tussen geven en nemen weer in evenwicht komen. Het effect van een opstelling is meestal zeer langdurig en diepgaand. Na een familieopstelling kan je weer met hernieuwde kracht, energie en vrijheid je leven opnieuw vorm gaan geven.

Niet alleen kan je familieproblematiek opstellen. Ook zijn er allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld een structuuropstelling over je bedrijf op te stellen, waarbij je inzichtelijk kunt maken hoe jij je verhoudt tot je persoonlijk doel, je bedrijfsdoel en je eigen bedrijf en wat er nodig is om je bedrijf beter te laten stromen.

Ook is er de mogelijkheid om ziekten op te stellen. Zij zijn niet alleen een symptoom, maar hebben ook een symbolische betekenis.  Ze kunnen je informatie en inzicht geven over de lasten die je uit liefde voor iemand binnen het familiesysteem draagt.

Heb je de behoefte om onbewuste patronen aan het licht te brengen ?

1 sessie van 2 uur is voldoende om jouw onbewuste patronen in het licht te zetten.
In deze eenmalige sessie van 2 uur word je bevrijdt van de pijn die jij vanuit je systeem hebt meegekregen.
Kosten: 300,– euro excl. BTW

Je kunt ook kiezen voor een groepssessie. Ga naar ‘familieopstellingen’ voor meer informatie en data. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden of wil je meer weten over mijn werkwijze, bel of mail mij gerust.


REACTIES DEELNEMERS

“Monique is een hele wijze vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt en zij is in staat om je puzzel compleet te maken. ” – Annegien Poelen

“Wonderbaarlijk om te ervaren hoe Monique met haar cliënten te werk gaat. Niets lijkt haar onmogelijk, voor alles is er wel een oplossing!” –  Gabi Maracz

“Dankzij Monique ben ik een hele bijzondere ervaring rijker.” –  Carola Schwabl

“Mijn ervaring is dat je als cliënt bij Monique heel diep ervaart waar de crux zit, maar dat je, als je de deur uit gaat, eveneens over concrete handvatten beschikt om je vraagstuk aan te gaan en aan te pakken. ” – Annemarie va Luttikhuizen, directeur En Profiel

“Een opstelling met Monique heeft mij meer inzicht gegeven in wie ik ben en waarom ik ben wie ik ben en waar mijn toekomst ligt.” – Yolande van Wijk, directeur Commundo

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring