Sympassium

DEPRESSED OF DEEP REST, BURN-OUT OF HET GEWOON EVEN NIET MEER WETEN? GEEF JE OP VOOR HET SYMPASSIUM.

Depressed zou je ook kunnen lezen als Deep Rest. Een kans of gelegenheid om contact te maken met je binnenwereld en te onderzoeken of je nog steeds in lijn bent met jouw eigen verlangens. Zo heb ik het letterlijk ervaren en ik zie bij mijn cliënten dat een dergelijke blik een andere betekenis geeft en ruimte schept. Ik denk dat er, los van neurotische depressies, depressies zijn die een symptoom of boodschap in zich dragen dat je niet langer volledig verbonden bent met je essentie, je bron ofwel je ziel.

Depressiviteit of geïnspireerde melancholica geeft je, in mijn beleving, een mogelijkheid om naar binnen te keren en te onderzoeken waar jouw verlangens over gaan. Verlangens zie ik als een roep van je bron, je ziel. Door pijnlijke gebeurtenissen in ons leven zijn wij door allerlei omstandigheden hier vaak niet meer mee verbonden.

In de huidige westerse samenleving lijkt het lijden niet meer te mogen. We willen en moeten er gevoelsmatig zo snel mogelijk vandaan. Om onze diepe pijn van zelfafwijzing niet te voelen, creëren we een imago zoals bijvoorbeeld de helpaholic, de nice guy of de workaholic en kunnen we last krijgen van deze identificaties. Dit is namelijk niet wie we werkelijk vanuit onze bron zijn. We zijn meer dan dat. Ook het niet mogen lijden aan de pijn van het onvermogen om een toekomst op te bouwen, verlies van een dierbare, het niet op de juiste werkplek zitten, scheiding of andere dramatische gebeurtenissen kunnen ons in een diep dal brengen.

Voor de mensen met een burn-out gaan we ook kijken wat maakt dat je perfectionistisch bent, klopt de ambitie met wie je bent, durf je ‘nee’  te zeggen? Ook voor jou worden deze dagen een eye-opener.

Ook voor degenen die niet weten waar hun gevoel van leegte, gemis en verlatenheid overgaat, is dit de weg om naar binnen te gaan en te kijken wat er zoal in jou gaande is en wat gezien wil worden.

Ben je op zoek naar innerlijke vrijheid? Wil je jezelf weer waardig voelen?

Ik ga er vanuit dat depressie, burn-out en het niet lekker in je vel zitten een menselijke weg is. Als wij deze aangaan zonder chemische middelen, kunnen wij uiteindelijk contact  maken met onze eigen authenticiteit. Het is de weg van  overleven naar leven, van strijd naar overgave.

Locatie: Zoetermeer, Edelgasstraat 121

Data:

dag 1: 14 oktober 2017

dag 2: 18 november 2017

Kosten:

dag 1: 49 euro excl. BTW

dag 2: 97 euro excl. BTW

Je kunt je voor één dag en/of beide dagen opgeven.

Beiden dagen: 140 euro excl. BTW

Copyright 2016 - GOmotions | Privacy Statement