Over GOmotions

Hoe kan ik mensen helpen met wat ik doe, als ik nooit zelf in ‘het donker’ heb gelopen? Hoe kan ik dan werkelijk een gids zijn om iemand goed en fijn te begeleiden naar een ‘lichte’ situatie? Mijn werk is immers zo persoonlijk en vereist diepgang, kennis en wijsheid.

Ik kan dat juist omdat ik zelf heb ervaren hoe het is en hoe het voelt om in  een depressie en burn-out te zitten. Ik ken vanuit mijn eigen ervaring het langdurig ‘niet-lekker-in-je-vel-zitten’. Maar vooral ook omdat ik zelf het proces van de overgang heb doorlopen om daar uit te komen.

Op dat moment kon ik de situatie onmogelijk als een zegening zien, maar dat was het achteraf gezien absoluut. Wanneer je het gebruikt als teken aan de wand, dat jou wakker maakt om je belemmerende gedachten, je patronen en je geblokkeerde emoties te onderzoeken en te doorleven, dan kun je je angsten en belemmerende gedachten loslaten. En kom je uiteindelijk dichter bij je verlangens. Het stelt jou, en stelde mij, in staat om weer gelukkig te zijn en je leven te veranderen zoals jij dat werkelijk wil. Omdat ik heb ervaren hoe zwaar het was om deze overgang helemaal alleen te gaan, ben ik met GOmotions actief. Zodat ik anderen kan helpen met dit proces en jij het pad in het donker niet alleen hoeft te lopen. Ik ken de weg en help je graag weer een stukje verder richting je eigenliefde en innerlijke vrijheid.

Contact me gerust, ik ben er om je hierbij te helpen.

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring