BLOG

Speciaal voor jou een sneak preview

boek schrijven dichtbijZoals je inmiddels vast wel weet ben ik een boek aan het schrijven en ik licht natuurlijk graag een tipje van de sluier op. In deze nieuwsbrief geef ik jou als eerste een voorproefje van mijn roman ‘Wild Hart’:

‘Weet je?’ zegt hij met een heerlijke Surinaamse w, ‘verlangens zijn de roep en taal van je ziel. Jullie Nederlanders leven alleen nog maar vanuit het hoofd. Jullie zouden dat “hoofdkantoor” eens moeten sluiten. Weet je waar jouw verlangens over gaan, Barbara?’ Stilletjes weet ze echt wel wat haar verlangen op dit moment is. Ze wil hem kussen. Ontdekken of hij echt zo heerlijk kust als zij vermoedt. Zijn geur opsnuiven.
‘Als ik mag dromen, Stanley, dan droom ik van een leven zonder verantwoordelijkheden. Ik vind het nu allemaal soms zo zwaar. Vluchten, ik zou willen vluchten. De wereld in trekken. Alleen zijn.’ Ze voelt zich vreselijk onrustig. ‘Snap je het dan niet? Dit is precies wat ik bedoel. Vertrekken is weer een vlucht om niet naar jezelf te hoeven kijken.’
‘Hoezo, naar mezelf kijken?’
‘Naar binnen kijken. Naar je diepste eigen verlangens op zoek gaan. Als ik jou was, zou ik een keer met iemand gaan praten. Zoek hulp.’ ‘Hoezo, hulp? Ik heb echt geen hulp nodig!’ zegt ze geïrriteerd.

Wat vind je ervan? Barbara denkt dat ze geen hulp nodig heeft. Zou dat waar zijn? En geldt het ook voor jou? Kan je het allemaal alleen, of kan je ook hulp gebruiken? Ik lees graag je reactie onder de blog

Comments (0)

Post a Comment

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring