BLOG

Wintertijd voor de ziel, Moed ont-moet

Wintertijd voor de ziel, Moed ont-moet

December, een tijd van reflectie en contemplatie. De afgelopen maanden heb ik mijn huis van onder tot boven eens goed aangepakt. Alle boeken, kleren die ik niet meer draag en spullen die ik niet meer nodig heb, heb ik weggegeven. Mijn computer geschoond, wachtwoorden en gebruikersnaam geordend in1presse, een nieuwe website gemaakt, nieuwe data voor workshops en mijn boek bijna klaar en verstuurd naar mijn redacteur om geredigeerd te worden en ja, dan gebeurt het…….ik voel dat ik in een ratrace zit en er niet meer uit kom.

Herken je het dat ineens plotseling niets meer lijkt te werken? Een dag schrijven aan mijn boek blijkt ineens om een duistere reden niet meer opgeslagen, een lekkage in mijn badkamer, mijn computer die er uitscheidt. Ik zit in een razende stroom, word meegesleurd in mijn acties en omdat ik niet lijk te willen luisteren, begint mijn lichaam ook nog eens tegen te sputteren en zet mij met twee voeten weer op aarde en geeft mij aan dat zij moe is en zij ten ruste gelegd wenst te worden.

Ik heb besloten om voor een lange winterslaap van drie maanden mij over te geven aan mijn ziel en te wachten wat zij voor mij in petto heeft. Tijd om in relatie te zijn met de stille plek in mijzelf, tijd om mijn roman ‘Wild Hart’ te voltooien, tijd om overgave te leren en te ‘zijn’ in plaats van mijn zo bekende ‘doen’ en daarmee te wachten op nieuwe mogelijkheden. Deze energie te koesteren en te luisteren naar muziek, te mediteren en lekker met mijn haren door de wind op mijn fiets. Ik voel dat ik mij in een transformatieproces bevind van onthechting, acceptatie en overgave op weg naar steeds meer innerlijke vrijheid.

Mijn lopende coaching trajecten gaan gewoon door en per 3 april hoop ik weer uitgerust en vol nieuwe levensenergie mijn werk te mogen vervullen. Wanneer je een afspraak met mij wilt maken in april, geef mij gerust een aantal data door zodat we deze in ieder geval al in kunnen plannen.

Voor nu wens ik jullie ook een zachte winterslaap waardoor je ziel de ruimte krijgt je in te fluisteren waar jij hier als kindeke ook weer voor op aarde bent gekomen. Ik wens je veel tijd voor het contact met je stille plek, voor overgave en de weg naar innerlijke vrijheid, licht en liefde.

Hartegroet,
Monique

Comments (0)

Post a Comment

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring