Familieopstellingen

Familieopstellingen is een concrete vorm van een systemische groepsessie waarin een specifiek thema kan worden ingebracht. Een thema inbrengen is overigens geen vereiste. De locatie afhankelijk van de groepsgrootte in overleg bespreekbaar. De praktijk in Reeuwijk gebruik ik voor individuele familieopstellingen.

Wanneer is een familieopstelling aan te bevelen?

Als je:

o     vragen hebt op belangrijke (kruis)punten in je leven, zowel persoonlijk als werkgerelateerd;

o     bewust of onbewust bepaalde (terugkerende) patronen hebt die jou stagneren verder te komen en waardoor je levenskracht niet kan stromen, dit uit zich vaak in negatieve gevoelens, een gebrek aan levenslust en je ‘geblokkeerd’ voelen;

o    moeilijk keuzes kunt maken, je doelen lastig of steeds niet behaald en je snel afgeleid wordt;

0    spanningen ervaart tussen jou en andere familieleden en eigenlijk niet goed begrijpt waar deze over gaan.

Maar vooral ook in situaties, waarin er moeilijk antwoorden te vinden zijn, bijvoorbeeld wanneer mensen zijn overleden of wanneer het contact verbroken is, dan bieden familieopstellingen de mogelijkheid heldere en nieuwe inzichten, te verkrijgen. Inzichten en antwoorden die onmogelijk boven water te krijgen zijn met ‘reguliere’ communicatie – dus uitsluitend door een gesprek aan te gaan.

Wat een familieopstelling je oplevert is dat je weer bewuster bent, weer contact krijgt met je diepste motieven en verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen leven. Zodat je weer vanuit passie, levenskracht en plezier kunt leven. Familieopstellingen helpen je betere relaties te krijgen. Zowel met je familie als andere relaties, dus je zult ook de positieve invloed ervan binnen je loopbaan/werk gaan bemerken.

GEPLANDE FAMILIEOPSTELLING:

UITGESTELD I.V.M. CORONA VIRUS!

Op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur in Zoetermeer, Edelgasstraat 121. Als je in de Edelgasstraat rijdt, dan ga je bij het bord Vintis en Flynth rechtsaf de Heliumstraat in, halverwege is aan je linkerhand een onderdoorgang naar de binnenplaats, hier ga je in, daarna direct ook naar links, daar parkeren de deur aan de rechterkant is onze ingang.

Kosten deelnemer per persoon, inclusief inbreng van een thema:

o     € 150,00 exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee en lunch

Kosten representant: per persoon:

o     € 75,00 exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee en lunch

Ik nodig je van harte uit om samen met mij en de andere deelnemers een bijzondere dag te maken. Ken je nog andere mensen van wie je denkt dat ze hier waarde aan hebben? Ook zij zijn van harte welkom.

CONTACT
Wanneer je interesse hebt in een individuele opstelling en/of meer wil weten over familieopstellingen, contact Monique van der Weijden op 06-10890370 of via onderstaande knop


Je kunt natuurlijk ook meteen een plek reserveren


REACTIE DEELNEMERS

“Opstellingen, een prachtig instrument, Monique een krachtige begeleider.” – André de Jong

 

“Alsof er 100 puzzelstukjes tegelijk op zijn plek vielen. Heerlijk.” – Nathalie Steffens

“Monique is a wonderful worker in constellation work with a sharp eye for detail and the call or path of the Soul. I think you can really trust her work.” – Lisette Kobussen, Psychosyntheticus

“Het meest gehoorde woord na een opstelling was ‘bizar’ en bizar was het”.  – Dick Heijstek, D. Heijstek Holding

Copyright 2016 - GOmotions | Privacyverklaring